Våra tjänster

Vi erbjuder ett stort urval av ekonomitjänster. Oavsett i vilket skede av företagandet Ni befinner Er i eller vilken storlek Ert företag eller koncern har. Vår ambition är att alltid arbeta flexibelt, effektivt och nytänkande för att Ni skall spara tid och pengar.

01.

Att starta eget kan vara både upplyftande och energikrävande på samma gång. Många frågor och funderingar som far genom huvudet, låt oss hjälpa Er med att besvara dessa.

02.

Låt oss hjälpa Er med att se över Era redovisningsrutiner. Med bra rutiner säkerställer Ni inte bara Er redovisning utan sparar både tid och pengar.

03.

När räkenskapsåret är slut och alla löpande transaktioner har bokförts hjälper vi Er att upprätta ett årsbokslut och en årsredovisning.

04.

Som företagare är det inte ovanligt att den privata ekonomin ibland också hör ihop med bolagets ekonomi, det är därför viktigt att planera sin verksamhet för att utnyttja skattelagstiftningen på bästa möjliga vis.

05.

Att ha anställda innebär ett stort ansvar och mycket att tänka på. Lönebesked skall skickas i tid, utbetalningar skall göras, diverse förmåner kan förekomma och antal semesterdagar skall räknas. 

06.

Ett stort problem för många företagare är att få dygnets timmar att räcka till. Låt oss analysera Er verksamhet så att ni kan vinna tid och pengar.

Rulla till toppen